Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Цуркан О. В. 
Узагальнення кінетики першого періоду фільтраційного зневоднення свіжоочищеного насіння гарбуза з вібраційно-пневматичною активацією / О. В. Цуркан, О. О. Герасимов, Ю. А. Полєвода, Т. І. Риман, О. В. Станіславчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 151-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_21
  Повний текст PDF - 434.268 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цуркан О.
  • Герасимов О.
  • Полєвода Ю.
  • Риман Т.
  • Станіславчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цуркан О. В. Узагальнення кінетики першого періоду фільтраційного зневоднення свіжоочищеного насіння гарбуза з вібраційно-пневматичною активацією / О. В. Цуркан, О. О. Герасимов, Ю. А. Полєвода, Т. І. Риман, О. В. Станіславчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 151-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Цуркан Олег Васильович (технічні науки)
  • Цуркан Оксана Володимирівна (технічні науки)
  • Полєвода Юрій Алікович (технічні науки)
  • Станіславчук Оксана Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського