Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Яровий Л. В. 
Теоретичні підходи до оцінювання інформаційних ресурсів / Л. В. Яровий // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_14
Сучасні умови розвитку виробництва зумовлюють підвищену роль інформаційних ресурсів, які стають важливою складовою виробничого процесу. На сьогодні матеріальне виробництво базується на індустріальних технологіях, які вимагають більшого розширеного обміну інформацією та залежать від ступеня досконалості процесів обробки даних. Саме якість інформаційних ресурсів та ефективність їх використання все більшою мірою починають визначати якість і ефективність економіки. Для управлінської та економічної інформації характерні такі властивості, як якість, імовірність і повнота, цінність і актуальність, ясність і зрозумілість. Проведений аналіз літературних джерел надав змогу визначити сучасні підходи до оцінювання інформаційних ресурсів підприємства, критеріїв вибору інформації, розглянути переваги та недоліки оцінювання інформаційних систем.
  Повний текст PDF - 320.366 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Яровий Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Яровий Л. В. Теоретичні підходи до оцінювання інформаційних ресурсів / Л. В. Яровий // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського