Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Соломчук Л. М. Дослідження сучасного стану сировинної бази і ринку м’ясної продукції в Україні / Л. М. Соломчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 78-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_12 Проаналізовано сучасний стан сировинної бази та ринку м'ясної продукції. Висвітлено динаміку виробництва та споживання м'яса та м'ясних продуктів, обсяги імпорту й експорту м'яса в Україні. Відображено основні проблеми ринку м'яса, а також надано пропозиції щодо подальшого розвитку м'ясопереробних підприємств. Безпека ринку м'ясної продукції залежить не тільки від відповідальності виробників, забезпечення високоякісною сировиною, сучасних технологій, але й від позиції торгівлі. Для успішної роботи м'ясопереробних підприємств необхідна чітка й адекватна стратегія розвитку, якісна реклама м'ясної продукції, розширення ринків збуту, відкриття філій в інших регіонах, створення власної торговельної мережі тощо. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Соломчук Л. М. Дослідження сучасного стану сировинної бази і ринку м’ясної продукції в Україні / Л. М. Соломчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 78-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |