Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Соломчук Л. М. 
Дослідження сучасного стану сировинної бази і ринку м’ясної продукції в Україні / Л. М. Соломчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 78-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_12
Проаналізовано сучасний стан сировинної бази та ринку м'ясної продукції. Висвітлено динаміку виробництва та споживання м'яса та м'ясних продуктів, обсяги імпорту й експорту м'яса в Україні. Відображено основні проблеми ринку м'яса, а також надано пропозиції щодо подальшого розвитку м'ясопереробних підприємств. Безпека ринку м'ясної продукції залежить не тільки від відповідальності виробників, забезпечення високоякісною сировиною, сучасних технологій, але й від позиції торгівлі. Для успішної роботи м'ясопереробних підприємств необхідна чітка й адекватна стратегія розвитку, якісна реклама м'ясної продукції, розширення ринків збуту, відкриття філій в інших регіонах, створення власної торговельної мережі тощо.
  Повний текст PDF - 328.364 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Соломчук Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Соломчук Л. М. Дослідження сучасного стану сировинної бази і ринку м’ясної продукції в Україні / Л. М. Соломчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 78-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського