Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Якимчук Т. В. Розвиток і стан підприємств плодоовочеконсервної галузі України в контексті забезпечення продовольчої безпеки / Т. В. Якимчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 70-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_11 На основі офіційної статистичної інформації проаналізовано кількість підприємств у галузі, обсяги виробництва в натуральному та грошовому виразі, стан основних засобів та інвестиції в основний капітал, фінансові результати діяльності досліджуваних підприємств. Визначено основні напрями вдосконалення господарської діяльності та покращання фінансових результатів підприємств для підвищення їх здатності забезпечувати продовольчу безпеку. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Якимчук Т. В. Розвиток і стан підприємств плодоовочеконсервної галузі України в контексті забезпечення продовольчої безпеки / Т. В. Якимчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 70-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |