Ніколаєнко С. М. 
Теоретичні аспекти і передумови створення кластеру молочної промисловості / С. М. Ніколаєнко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 62-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_10
Визначено основні методичні підходи до ідентифікації кластерів молочної промисловості та статистичні показники спроможності підприємств до кластерних утворень. Проаналізовано коефіцієнт локалізації (КЛОК) та коефіцієнт душового виробництва (КДВ) молочної промисловості по Київській області за всіма варіантами розрахунків (за чистим доходом, кількістю підприємств та чисельністю працівників). В результаті розрахунку даних коефіцієнтів визначено спеціалізацію району та перспективні галузі для розвитку кластерів.
  Повний текст PDF - 337.839 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ніколаєнко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ніколаєнко С. М. Теоретичні аспекти і передумови створення кластеру молочної промисловості / С. М. Ніколаєнко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 62-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського