Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Солодко Л. М. Оцінка впливу механоактивування на підвищення біодоступності компонентів протеїновмісних напівфабрикатів / Л. М. Солодко, Г. О. Сімахіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 208-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_28 Наведено результати експериментальних досліджень впливу способу подрібнення висушених білоквмісних напівфабрикатів із надземної маси рослин на ступінь біодоступності їх компонентів. З'ясовано, що оброблення рослинних матеріалів у дезінтеграторі, яке супроводжується ефектами механоактивування, надає можливість підвищити біологічну цінність продукту, максимально перевести біологічно активні речовини у вільну форму, а отже, підвищити їх біодоступність і, відповідно, посилити оздоровчі ефекти. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Солодко Л. М. Оцінка впливу механоактивування на підвищення біодоступності компонентів протеїновмісних напівфабрикатів / Л. М. Солодко, Г. О. Сімахіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 208-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |