Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Роїк М. В. Виробництво і використання стевії (Stevіa rebaudіana Bertonі) у світі / М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова, В. Б. Захаревич // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 202-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_27 Розглянуто сучасний стан і перспективи розвитку виробництва стевії та продуктів її перероблення. Підкреслено важливість стевії для людей, хворих на різні форми цукрового діабету. Висвітлено органолептичні особливості основних компонентів речовин дитерпенових глікозидів стевії, які впливають на смакові якості харчових продуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Роїк М. В. Виробництво і використання стевії (Stevіa rebaudіana Bertonі) у світі / М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова, В. Б. Захаревич // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 202-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |