Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Манк В. В. 
Сучасні напрямки покращення біологічної цінності спредів / В. В. Манк, Є. І. Шеманська, І. М. Вінніченко, І. В. Левчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 196-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_26
  Повний текст PDF - 313.764 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Манк В.
  • Шеманська Є.
  • Вінніченко І.
  • Левчук .

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Манк В. В. Сучасні напрямки покращення біологічної цінності спредів / В. В. Манк, Є. І. Шеманська, І. М. Вінніченко, І. В. Левчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 196-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шеманська Євгенія Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського