Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Манк В. В. Сучасні напрямки покращення біологічної цінності спредів / В. В. Манк, Є. І. Шеманська, І. М. Вінніченко, І. В. Левчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 196-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Манк В. В. Сучасні напрямки покращення біологічної цінності спредів / В. В. Манк, Є. І. Шеманська, І. М. Вінніченко, І. В. Левчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 196-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |