Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Костенко Є. Є. Дослідження комплексоутворюючих властивостей грибних порошків стосовно іонів Pb2+, Cd2+ і Hg2+ / Є. Є. Костенко, О. М. Бутенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 189-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_25 Досліджено здатність грибних порошків біомаси гливи зв'язувати іони Pb²⁺, Cd²⁺, Hg²⁺. Одержані кількісні характеристики використано для прогнозування комплексоутворювальних властивостей нових ковбасних виробів щодо іонів Pb²⁺, Cd²⁺, Hg²⁺. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Костенко Є. Є. Дослідження комплексоутворюючих властивостей грибних порошків стосовно іонів Pb2+, Cd2+ і Hg2+ / Є. Є. Костенко, О. М. Бутенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 189-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |