Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Костенко Є. Є. 
Дослідження комплексоутворюючих властивостей грибних порошків стосовно іонів Pb2+, Cd2+ і Hg2+ / Є. Є. Костенко, О. М. Бутенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 189-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_25
Досліджено здатність грибних порошків біомаси гливи зв'язувати іони Pb²⁺, Cd²⁺, Hg²⁺. Одержані кількісні характеристики використано для прогнозування комплексоутворювальних властивостей нових ковбасних виробів щодо іонів Pb²⁺, Cd²⁺, Hg²⁺.
  Повний текст PDF - 344.802 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Костенко Є.
  • Бутенко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Костенко Є. Є. Дослідження комплексоутворюючих властивостей грибних порошків стосовно іонів Pb2+, Cd2+ і Hg2+ / Є. Є. Костенко, О. М. Бутенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 189-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бутенко Олена Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського