Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Присяжнюк Н. І. Економічна доцільність використання геліосистем на базі готелю (на прикладі ПАТ "Прем’єр Палац", м. Київ) / Н. І. Присяжнюк, Н. П. Лазоренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 177-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Присяжнюк Н. І. Економічна доцільність використання геліосистем на базі готелю (на прикладі ПАТ "Прем’єр Палац", м. Київ) / Н. І. Присяжнюк, Н. П. Лазоренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 177-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |