Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Іванов С. В. 
Регулювання структурно-механічних показників низькокалорійних м’ясних січених напівфабрикатів з використанням нанокомпозитів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, А. І. Маринін, О. П. Фурсік, І. О. Степаненко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 227-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_31
  Повний текст PDF - 298.735 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Іванов С.
  • Пасічний В.
  • Страшинський І.
  • Маринін А.
  • Фурсік О.
  • Степаненко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Іванов С. В. Регулювання структурно-механічних показників низькокалорійних м’ясних січених напівфабрикатів з використанням нанокомпозитів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, А. І. Маринін, О. П. Фурсік, І. О. Степаненко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 227-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іванов Сергій Віталійович (технічні науки)
  • Іванов Сергій Вікторович (технічні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Страшинський Ігор Мирославович (технічні науки)
  • Маринін Андрій Іванович (технічні науки)
  • Фурсік Оксана Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського