Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Гойко І. Ю. Перспективи використання дикорослої сировини для одержання безалкогольних напоїв антиоксидантної дії / І. Ю. Гойко, І. О. Сімахіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 219-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гойко І. Ю. Перспективи використання дикорослої сировини для одержання безалкогольних напоїв антиоксидантної дії / І. Ю. Гойко, І. О. Сімахіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 219-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_30. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |