Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Волосова В. О. 
Вплив конкурентоспроможності на формування потенціалу підприємства / В. О. Волосова, О. М. Пєтухова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 86-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_12
  Повний текст PDF - 231.072 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Волосова В.
  • Пєтухова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Волосова В. О. Вплив конкурентоспроможності на формування потенціалу підприємства / В. О. Волосова, О. М. Пєтухова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 86-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського