Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Мостенська Т. Г. Фізична достатність харчових продуктів як чинник забезпечення продовольчої безпеки / Т. Г. Мостенська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 5. - С. 87-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_5_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мостенська Т. Г. Фізична достатність харчових продуктів як чинник забезпечення продовольчої безпеки / Т. Г. Мостенська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 5. - С. 87-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_5_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |