Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Змієвська Т. М. 
Зміна характеристик м’ясної сировини з курчат-бройлерів у процесі посолу / Т. М. Змієвська, Н. Ф. Усатенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 4. - С. 225-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_4_28
  Повний текст PDF - 1.235 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Змієвська Т.
  • Усатенко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Змієвська Т. М. Зміна характеристик м’ясної сировини з курчат-бройлерів у процесі посолу / Т. М. Змієвська, Н. Ф. Усатенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 4. - С. 225-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_4_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Змієвська Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  • Усатенко Ніна Федорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського