Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Змієвська Т. М. Зміна характеристик м’ясної сировини з курчат-бройлерів у процесі посолу / Т. М. Змієвська, Н. Ф. Усатенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 4. - С. 225-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_4_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Змієвська Т. М. Зміна характеристик м’ясної сировини з курчат-бройлерів у процесі посолу / Т. М. Змієвська, Н. Ф. Усатенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 4. - С. 225-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_4_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |