Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Гусятинська Н. А. Математичне моделювання процесу розкладання редукувальних речовин при очищенні клеровки тростинного цукру-сирцю / Н. А. Гусятинська, Н. М. Романченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 4. - С. 217-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_4_27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гусятинська Н. А. Математичне моделювання процесу розкладання редукувальних речовин при очищенні клеровки тростинного цукру-сирцю / Н. А. Гусятинська, Н. М. Романченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 4. - С. 217-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_4_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |