Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Чепель Н. В. 
Дослідження впливу ароматичних речовин різних органічних класів на подовження терміну зберігання солодковершкового масла / Н. В. Чепель, Ю. А. Костенко, Т. В. Кушнір // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 223-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_29
  Повний текст PDF - 1.461 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чепель Н.
  • Костенко Ю.
  • Кушнір Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чепель Н. В. Дослідження впливу ароматичних речовин різних органічних класів на подовження терміну зберігання солодковершкового масла / Н. В. Чепель, Ю. А. Костенко, Т. В. Кушнір // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 223-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чепель Наталія Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського