Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Бажай-Жежерун С. А. 
Батончик глазурований на основі пророщеного зерна пшениці / С. А. Бажай-Жежерун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 189-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_25
  Повний текст PDF - 1.194 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бажай-Жежерун С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бажай-Жежерун С. А. Батончик глазурований на основі пророщеного зерна пшениці / С. А. Бажай-Жежерун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 189-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського