Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Струніна Л. В. 
Структурні особливості розвитку інноваційної активності українських підприємств / Л. В. Струніна, В. В. Струнін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 76-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_11
  Повний текст PDF - 1.546 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Струніна Л.
  • Струнін В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Струніна Л. В. Структурні особливості розвитку інноваційної активності українських підприємств / Л. В. Струніна, В. В. Струнін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 3. - С. 76-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_3_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського