Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Роман Т. О. Дослідження випаровування води з тканини гриба печериця звичайна в процесі сушіння / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, Н. В. Дмитренко, Л. В. Декуша // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 208-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Роман Т. О. Дослідження випаровування води з тканини гриба печериця звичайна в процесі сушіння / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, Н. В. Дмитренко, Л. В. Декуша // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 208-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |