Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Роман Т. О. 
Дослідження випаровування води з тканини гриба печериця звичайна в процесі сушіння / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, Н. В. Дмитренко, Л. В. Декуша // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 208-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_28
  Повний текст PDF - 893.921 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Роман Т.
  • Мазуренко О.
  • Дмитренко Н.
  • Декуша Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Роман Т. О. Дослідження випаровування води з тканини гриба печериця звичайна в процесі сушіння / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, Н. В. Дмитренко, Л. В. Декуша // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 208-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Роман Тетяна Олександрівна (технічні науки)
  • Дмитренко Наталія Віталіївна (технічні науки)
  • Декуша Леонід Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського