Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Дорохович А. М. 
Цукрозамінник нового покоління еритрітол і його вплив на сорбційно-десорбційні властивості маршмелоу / А. М. Дорохович, В. В. Бадрук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 201-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_27
  Повний текст PDF - 1.132 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дорохович А.
  • Бадрук В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дорохович А. М. Цукрозамінник нового покоління еритрітол і його вплив на сорбційно-десорбційні властивості маршмелоу / А. М. Дорохович, В. В. Бадрук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 201-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дорохович Антонелла Миколаївна (1933–) (технічні науки)
  • Бадрук Вадим Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського