Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Драган А. Д. 
Перспективи виробництва м’ясопродуктів в Україні / А. Д. Драган // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 72-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_10
  Повний текст PDF - 1.421 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Драган А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Драган А. Д. Перспективи виробництва м’ясопродуктів в Україні / А. Д. Драган // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 72-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського