Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Драган А. Д. Перспективи виробництва м’ясопродуктів в Україні / А. Д. Драган // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 72-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Драган А. Д. Перспективи виробництва м’ясопродуктів в Україні / А. Д. Драган // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 72-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |