Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Гойко І. Ю. Використання рослинної сировини як збагачувача кисломолочних напоїв з антиоксидантними властивостями / І. Ю. Гойко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 1. - С. 240-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_1_33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гойко І. Ю. Використання рослинної сировини як збагачувача кисломолочних напоїв з антиоксидантними властивостями / І. Ю. Гойко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 1. - С. 240-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_1_33. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |