Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Нікіпелова О. М. Наукове обґрунтування можливості застосування технології стабілізації мінеральних вуглекислих вод аскорбіновою кислотою при їх фасуванні / О. М. Нікіпелова, А. Ю. Кисилевська, Л. Б. Солодова, Л. С. Зайцева // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 1. - С. 201-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_1_27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нікіпелова О. М. Наукове обґрунтування можливості застосування технології стабілізації мінеральних вуглекислих вод аскорбіновою кислотою при їх фасуванні / О. М. Нікіпелова, А. Ю. Кисилевська, Л. Б. Солодова, Л. С. Зайцева // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 1. - С. 201-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_1_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |