Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Нікіпелова О. М. 
Наукове обґрунтування можливості застосування технології стабілізації мінеральних вуглекислих вод аскорбіновою кислотою при їх фасуванні / О. М. Нікіпелова, А. Ю. Кисилевська, Л. Б. Солодова, Л. С. Зайцева // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 1. - С. 201-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_1_27
  Повний текст PDF - 1.363 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нікіпелова О.
  • Кисилевська А.
  • Солодова Л.
  • Зайцева Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нікіпелова О. М. Наукове обґрунтування можливості застосування технології стабілізації мінеральних вуглекислих вод аскорбіновою кислотою при їх фасуванні / О. М. Нікіпелова, А. Ю. Кисилевська, Л. Б. Солодова, Л. С. Зайцева // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 1. - С. 201-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_1_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кисилевська Альона Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського