Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Роздобудько Б. В. Технологічні і технічні аспекти утворення диметилсульфіду в пиві / Б. В. Роздобудько, Б. І. Хіврич // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 1. - С. 181-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_1_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Роздобудько Б. В. Технологічні і технічні аспекти утворення диметилсульфіду в пиві / Б. В. Роздобудько, Б. І. Хіврич // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 1. - С. 181-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_1_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |