Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Роздобудько Б. В. 
Технологічні і технічні аспекти утворення диметилсульфіду в пиві / Б. В. Роздобудько, Б. І. Хіврич // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 1. - С. 181-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_1_24
  Повний текст PDF - 1.253 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Роздобудько Б.
  • Хіврич Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Роздобудько Б. В. Технологічні і технічні аспекти утворення диметилсульфіду в пиві / Б. В. Роздобудько, Б. І. Хіврич // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 1. - С. 181-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_1_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Роздобудько Борис Валерійович (технічні науки)
  • Хіврич Борис Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського