Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Погожих М. І. Технологічні аспекти виробництва сушеного м’яса / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, А. Є. Максименко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погожих М. І. Технологічні аспекти виробництва сушеного м’яса / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, А. Є. Максименко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |