Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Десик М. Г. 
Процес високотемпературного сушіннясухарних виробів та їх охолодження в умовах розрідження / М. Г. Десик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 71-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_11
  Повний текст PDF - 625.795 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Десик М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Десик М. Г. Процес високотемпературного сушіннясухарних виробів та їх охолодження в умовах розрідження / М. Г. Десик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 53. - С. 71-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_53_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Десик Микола Григорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського