Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Іванов С. В. 
Розвиток теорії і методології судово-товарознавчої експертизи харчових продуктів / С. В. Іванов, Т. М. Артюх, В. В. Архипов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 25-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_4
Розглянуто сучасний стан і завдання судово-товарознавчої експертизи харчових продуктів відповідно до змін чинної законодавчої бази. Розкрито предмет, об'єкт, суб'єкт судової товарознавчої експертизи харчових продуктів. Визначено коло питань, які ставляться перед експертом-товарознавцем судом або слідством, а також завдання, які вирішуються в межах її проведення.
  Повний текст PDF - 1.779 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Іванов С.
  • Артюх Т.
  • Архипов В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Іванов С. В. Розвиток теорії і методології судово-товарознавчої експертизи харчових продуктів / С. В. Іванов, Т. М. Артюх, В. В. Архипов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 25-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іванов Сергій Віталійович (технічні науки)
  • Іванов Сергій Вікторович (технічні науки)
  • Артюх Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського