Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Ємцев В. І. 
Оптимізація розмірів сировинних зон цукрових заводів як фактор розвитку їх конкурентоспроможності / В. І. Ємцев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 204-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_26
Розглянуто сучасний стан і проблеми галузі бурякосіяння України. На підставі проведеного аналізу запропоновано обгрунтування розміру посівних площ цукрового буряка проводити з урахуванням рівня концентрації та спеціалізації бурякосійних господарств, на базі застосування моделі оптимізації площі посівів цукрового буряка у сировинних зонах цукрових заводів.
  Повний текст PDF - 1.192 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ємцев В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ємцев В. І. Оптимізація розмірів сировинних зон цукрових заводів як фактор розвитку їх конкурентоспроможності / В. І. Ємцев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 204-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_26.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського