Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Ємцев В. І. Оптимізація розмірів сировинних зон цукрових заводів як фактор розвитку їх конкурентоспроможності / В. І. Ємцев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 204-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_26 Розглянуто сучасний стан і проблеми галузі бурякосіяння України. На підставі проведеного аналізу запропоновано обгрунтування розміру посівних площ цукрового буряка проводити з урахуванням рівня концентрації та спеціалізації бурякосійних господарств, на базі застосування моделі оптимізації площі посівів цукрового буряка у сировинних зонах цукрових заводів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ємцев В. І. Оптимізація розмірів сировинних зон цукрових заводів як фактор розвитку їх конкурентоспроможності / В. І. Ємцев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 204-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_26. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |