Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Чазов Є. Стартап як нова форма ведення бізнесу / Є. Чазов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_17 Наведено визначення стартапу, проаналізовано основні відмінності стартапу від звичайних форм ведення підприємницької діяльності. Наведено різні підходи до визначення стадій розвитку страртапу та досліджено один із підходів, за яким виділяють шість стадій розвитку стартапу: посівну, страртап, раннє зростання, розширення, проміжна стадія та вихід. Наведений аналіз стадій розвитку проведено на прикладі соціальної мережі Facebook. Наведено основні напрямки реалізації державної підтримки підприємництва, які будуть сприяти розвитку стартапу в Україні. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чазов Є. Стартап як нова форма ведення бізнесу / Є. Чазов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_52_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |