Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Омельчук Є. О. Використання целюлолітичних ферментних препаратів для отримання яблучного пектину / Є. О. Омельчук, В. О. Красінько, І. О. Крапивницька, С. О. Сирчин // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 14-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_3 Досліджено можливість використання целюлолітичних ферментних препаратів для підвищення виходу пектину під час обробки пектиновмісної сировини на стадії гідратування. Встановлено вплив концентрації ферментного препарату на вихід пектину, його ступінь етерифікації та молекулярну масу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Омельчук Є. О. Використання целюлолітичних ферментних препаратів для отримання яблучного пектину / Є. О. Омельчук, В. О. Красінько, І. О. Крапивницька, С. О. Сирчин // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 14-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |