Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Рудніцька Р. 
Вибір оптимальної форми розрахунків в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю підприємств харчової промисловості / Р. Рудніцька, І. Тюха // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 215-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_29
Розглянуто основні документарні форми міжнародних розрахунків, їх переваги та недоліки. Проаналізовано фактори, що впливають на вибір форми міжнародних розрахунків. За проведеними дослідженнями встановлено, що оптимальною формою розрахунків для підприємств харчової промисловості є документарне інкасо.
  Повний текст PDF - 911.995 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рудніцька Р.
  • Тюха І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рудніцька Р. Вибір оптимальної форми розрахунків в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю підприємств харчової промисловості / Р. Рудніцька, І. Тюха // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 215-220. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського