Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Басюк Т. П. Методичні підходи до оптимізації обсягу оборотних активів підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Т. П. Басюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 159-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_23 Розглянуто методичні підходи до оптимізації обсягу окремих елементів оборотних активів (запаси, дебіторська заборгованість, грошові кошти) та запропоновано способи їх удосконалення. Обгрунтовано можливий критерій оцінки оптимальності загального обсягу оборотних активів підприємств готельно-ресторанного бізнесу - цінність підприємства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Басюк Т. П. Методичні підходи до оптимізації обсягу оборотних активів підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Т. П. Басюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 159-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_23. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |