Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Левицька І. В. Особливості впровадження інноваційних технологій в систему управління підприємствами ресторанного господарства / І. В. Левицька, В. В. Завальнюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 199-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_34 Проаналізовано інновації у сфері ресторанного господарства та визначено ймовірні переваги від їх впровадження. Уточнено сутність поняття "інновації в системі управління підприємством ресторанного господарства". Розроблено методичні рекомендації щодо вибору найбільш прийнятної інновації для підприємства ресторанного господарства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Левицька І. В. Особливості впровадження інноваційних технологій в систему управління підприємствами ресторанного господарства / І. В. Левицька, В. В. Завальнюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 199-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_34.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |