Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Левицька І. В. 
Особливості впровадження інноваційних технологій в систему управління підприємствами ресторанного господарства / І. В. Левицька, В. В. Завальнюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 199-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_34
Проаналізовано інновації у сфері ресторанного господарства та визначено ймовірні переваги від їх впровадження. Уточнено сутність поняття "інновації в системі управління підприємством ресторанного господарства". Розроблено методичні рекомендації щодо вибору найбільш прийнятної інновації для підприємства ресторанного господарства.
  Повний текст PDF - 1.087 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Левицька І.
  • Завальнюк В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Левицька І. В. Особливості впровадження інноваційних технологій в систему управління підприємствами ресторанного господарства / І. В. Левицька, В. В. Завальнюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 199-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Завальнюк Володимир Вікторович (1985–) (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського