Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Власенко І. Г. Система аналізу ризику і контролю критичних точок (НАССР) у контексті підвищення конкурентоздатності харчової продукції підприємств України / І. Г. Власенко, А. О. Левицька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 165-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_29 Розглянуто питання технології виробництва та переробки сільськогосподарської сировини (СГС) і регулювання якості на різних технологічних етапах. Вказано на шляхи регулювання якості за здійснення технологічних стадій виробництва та переробки СГС. Розглянуто сутність системи аналізу ризику і контролю критичних точок, надано характеристику основних її принципів. Проаналізовано етапи вирішення завдань, виділених у логічній послідовності застосування системи. Акцентовано увагу на перевагах від впровадження системи, велике значення для розвитку економіки держави, особливо агропромислового комплексу, оскільки останній має величезний експортний потенціал. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Власенко І. Г. Система аналізу ризику і контролю критичних точок (НАССР) у контексті підвищення конкурентоздатності харчової продукції підприємств України / І. Г. Власенко, А. О. Левицька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 165-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_29. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |