Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Орлюк Ю. Т. 
Дослідження протеолізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісені / Ю. Т. Орлюк, М. І. Степанищев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 143-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_26
Для оцінки інтенсивності протеолізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви, його показники, що характеризують протеоліз порівняно з показниками сирів Рокфор і Камамбер. Відношення розчинного азоту до загального в досліджуваних зразках сиру визначено за допомогою методу К'єльдаля, склад білкових фракцій - за допомогою методу електрофорезу, амінокислотний склад - за допомогою хроматографічного методу на 21 день визрівання.
  Повний текст PDF - 1.023 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Орлюк Ю.
  • Степанищев М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Орлюк Ю. Т. Дослідження протеолізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісені / Ю. Т. Орлюк, М. І. Степанищев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 143-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Орлюк Юрій Тимофійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського