Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Орлюк Ю. Т. Дослідження протеолізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісені / Ю. Т. Орлюк, М. І. Степанищев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 143-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_26 Для оцінки інтенсивності протеолізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви, його показники, що характеризують протеоліз порівняно з показниками сирів Рокфор і Камамбер. Відношення розчинного азоту до загального в досліджуваних зразках сиру визначено за допомогою методу К'єльдаля, склад білкових фракцій - за допомогою методу електрофорезу, амінокислотний склад - за допомогою хроматографічного методу на 21 день визрівання. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Орлюк Ю. Т. Дослідження протеолізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісені / Ю. Т. Орлюк, М. І. Степанищев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 143-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |