Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Роглєв Й. Й. 
Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 135-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_25
Досліджено процеси заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів за умов закладів ресторанного господарства. Наведено результати досліджень впливу рецептурних компонентів дріжджових кулінарних напівфабрикатів на тривалість заморожування та характер зміни температури об'єктів дослідження. Для практичного використання в закладах ресторанного господарства розроблено номограми тривалості розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів.
  Повний текст PDF - 1.196 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Роглєв Й.
  • Гавриш .
  • Доценко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Роглєв Й. Й. Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 135-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Роглєв Йосип Йосипович (технічні науки)
  • Доценко Віктор Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського