Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Василишина О. В. Вплив обробки плодів вишні речовинами антимікробної дії на показники їх товарної якості при зберіганні / О. В. Василишина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 129-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_24 Наведено товарну оцінку плодів вишні сортів Гріот Подбєльський, Альфа та Мелітопольська десертна, оброблених речовинами антимікробної дії до зберігання. Встановлено, переваги під час зберігання плодів вишні в модифікованому газовому середовищі з обробкою 0,4 % розчином лимонної кислоти. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Василишина О. В. Вплив обробки плодів вишні речовинами антимікробної дії на показники їх товарної якості при зберіганні / О. В. Василишина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 129-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |