Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Василишина О. В. 
Вплив обробки плодів вишні речовинами антимікробної дії на показники їх товарної якості при зберіганні / О. В. Василишина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 129-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_24
Наведено товарну оцінку плодів вишні сортів Гріот Подбєльський, Альфа та Мелітопольська десертна, оброблених речовинами антимікробної дії до зберігання. Встановлено, переваги під час зберігання плодів вишні в модифікованому газовому середовищі з обробкою 0,4 % розчином лимонної кислоти.
  Повний текст PDF - 1.263 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Василишина О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Василишина О. В. Вплив обробки плодів вишні речовинами антимікробної дії на показники їх товарної якості при зберіганні / О. В. Василишина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 129-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Василишина Олена Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського