Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Камбулова Ю. В. 
Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білка / Ю. В. Камбулова, І. О. Соколовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_21
Наведено дані щодо впливу пектинів із різним ступенем етерифікації та альгінату натрію на процес піноутворення яєчного білка. Сформовано комплекси структуроутворювачів на підставі визначення їх оптимальних концентрацій, установлено можливість зменшення калорійності білкових кремів і підвищення їх стійкості до мікробіологічного псування.
  Повний текст PDF - 1.018 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Камбулова Ю.
  • Соколовська І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Камбулова Ю. В. Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білка / Ю. В. Камбулова, І. О. Соколовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 50. - С. 113-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_50_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Камбулова Юлія Вікторівна (технічні науки)
  • Соколовська Ірина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського