Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Макарченко М. А. 
Роль и место кадрового потенциала в структуре инновационного потенциала организации и методы его оценки / М. А. Макарченко, Д. А. Лопатин // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 179-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_34
Рассмотрена структура инновационного потенциала организации и методика его оценки. Определено понятие кадрового инновационного потенциала, его структуру и взаимосвязь с общим инновационным потенциалом организации.Рассмотрена структура инновационного потенциала организации и методика его оценки. Определены понятие кадрового инновационного потенциала, его структура и взаимосвязь с общим инновационным потенциалом организации.
  Повний текст PDF - 702.061 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Макарченко М.
  • Лопатин Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Макарченко М. А. Роль и место кадрового потенциала в структуре инновационного потенциала организации и методы его оценки / М. А. Макарченко, Д. А. Лопатин // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 179-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_34.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського