Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Вікарчук О. І. Інноваційна культура як складова загальної системи управління підприємством / О. І. Вікарчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 174-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_33 Розглянуто необхідність інноваційної культури в організаційній, виробничій, науковій сферах та особливості інтеграції та координації діяльності в процесі розробки та впровадження нововведень. Запропоновано створення механізму управління інноваційними процесами та системи інноваційної культури на підприємстві. Обгрунтовано процес реалізації інноваційної культури за наявності систем стимулювання, відкритих комунікаційних та інформаційних мереж, а також командної організації праці. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вікарчук О. І. Інноваційна культура як складова загальної системи управління підприємством / О. І. Вікарчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 174-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_33. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |