Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Вікарчук О. І. 
Інноваційна культура як складова загальної системи управління підприємством / О. І. Вікарчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 174-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_33
Розглянуто необхідність інноваційної культури в організаційній, виробничій, науковій сферах та особливості інтеграції та координації діяльності в процесі розробки та впровадження нововведень. Запропоновано створення механізму управління інноваційними процесами та системи інноваційної культури на підприємстві. Обгрунтовано процес реалізації інноваційної культури за наявності систем стимулювання, відкритих комунікаційних та інформаційних мереж, а також командної організації праці.
  Повний текст PDF - 906.929 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вікарчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вікарчук О. І. Інноваційна культура як складова загальної системи управління підприємством / О. І. Вікарчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 174-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_33.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського