Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Кишенько І. І. Нова якість сировинної бази України / І. І. Кишенько, С. В. Іванов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_23 На прикладі провідних підприємств м'ясопереробної галузі вивчено якість сировинної бази України за ринкових умов. Проаналізовано хімічний склад яловичини та свинини від різних виробників худоби та свиней за показниками вмісту білку, жиру та вологи з метою визначення впливу якості сировинної бази на якість м'ясних продуктів.На прикладі провідних підприємств м'ясопереробної галузі вивчено якість сировинної бази України. Проаналізовано хімічний склад яловичини та свинини від різних виробників худоби та свиней за показниками вмісту білку, жиру та вологи з метою визначення впливу якості сировинної бази на якість м'ясних продуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кишенько І. І. Нова якість сировинної бази України / І. І. Кишенько, С. В. Іванов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |