Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Кишенько І. І. 
Нова якість сировинної бази України / І. І. Кишенько, С. В. Іванов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_23
На прикладі провідних підприємств м'ясопереробної галузі вивчено якість сировинної бази України за ринкових умов. Проаналізовано хімічний склад яловичини та свинини від різних виробників худоби та свиней за показниками вмісту білку, жиру та вологи з метою визначення впливу якості сировинної бази на якість м'ясних продуктів.На прикладі провідних підприємств м'ясопереробної галузі вивчено якість сировинної бази України. Проаналізовано хімічний склад яловичини та свинини від різних виробників худоби та свиней за показниками вмісту білку, жиру та вологи з метою визначення впливу якості сировинної бази на якість м'ясних продуктів.
  Повний текст PDF - 754.961 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кишенько І.
  • Іванов С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кишенько І. І. Нова якість сировинної бази України / І. І. Кишенько, С. В. Іванов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 116-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кишенько Ірина Іванівна (технічні науки)
  • Іванов Сергій Віталійович (технічні науки)
  • Іванов Сергій Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського