Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Котинський А. В. Вплив гліцину на фотосинтетичну активність мікроводорості Spirulina platensis (gom.) geitl / А. В. Котинський, А. І. Салюк, А. А. Яковенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 71-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_16 Зазначено, що екзогенне внесення гліцину у середовище культивування призводить до інтенсифікації фотосинтетичних процесів спіруліни, що виражається у збільшенні накопичення біомаси, білка та пігментів, зокрема фікоціаніну, хлорофілу та каротинів. Визначено залежність біосинтетичних процесів спіруліни від концентрації екзогенно внесеного гліцину та від того, за якої густини культури він вноситься. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Котинський А. В. Вплив гліцину на фотосинтетичну активність мікроводорості Spirulina platensis (gom.) geitl / А. В. Котинський, А. І. Салюк, А. А. Яковенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 71-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |