Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Скроцкая О. И. 
Выделение продуцентов ацетона из разных природных источников / О. И. Скроцкая, А. А. Зинченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 57-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_13
Отмечено, что использование ацетона в разных отраслях промышленности, а также отсутствие сырья для его химического получения, требует перехода на более дешевые источники его производства. Именно таким есть получение ацетона микробиологическим способом с использованием ацетоно-бутиловых бактерий (АББ). В ходе проведенных работ изолированы АББ из разных природных ниш. Определено количество синтезированного ими ацетона и проведен сравнительный анализ наиболее активных изолятов АББ.
  Повний текст PDF - 643.901 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скроцкая О.
  • Зинченко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скроцкая О. И. Выделение продуцентов ацетона из разных природных источников / О. И. Скроцкая, А. А. Зинченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 49. - С. 57-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_49_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського