Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Лобок О. П. 
Аналітичне моделювання динаміки температурного режиму камери хлібопекарської печі як багатовимірного об'єкта керування / О. П. Лобок, Б. М. Гончаренко, А. М. Слєзенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_7
Проаналізовано як об'єкт керування (ОК) хлібопекарську піч, обгрунтовано припущення, запропоновано структурно-параметричну схему аналітичної моделі динаміки температурного режиму пекарної камери, що передбачає наявність чотирьох теплових ємностей. Складено рівняння теплових балансів для кожної з ємностей і виведено математичну та матричну моделі динаміки лінійного багатовимірного ОК за вибраних припущень. Модель теплового ОК, надана у просторі станів у векторно-матричному вигляді, є в подальшому основою аналітичного конструювання оптимального регулювання, а за потреби й оптимального оцінювання (спостереження) параметрів стану.
  Повний текст PDF - 1.426 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лобок О.
  • Гончаренко Б.
  • Слєзенко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лобок О. П. Аналітичне моделювання динаміки температурного режиму камери хлібопекарської печі як багатовимірного об'єкта керування / О. П. Лобок, Б. М. Гончаренко, А. М. Слєзенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського