Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Мокіна С. М. Вплив бренду роботодавця на зниження соціальних ризиків під час реструктуризації / С. М. Мокіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 157-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_28 Зазначено, що сучасні умови нестабільності та невизначеності спонукають компанії шукати нові методи досягнення стабільності, ефективності та конкурентних переваг. Одним із таких методів є реструктуризація. Компанію та її діяльність розглянуто як систему. Тому реструктуризаційні зміни будь-якої складової системи викликають зміни інших складових, в тому числі і зміну системи управління персоналом. Соціальні ризики реструктуризації стосуються таких аспектів діяльності підприємства як зміни кадрової служби, кадрової політики, організаційної структури управління, кадрового потенціалу, системи навчання та розвитку персоналу. Запропоновано застосовувати такий інструмент, як бренд роботодавця, для зниження соціальних ризиків реструктуризації. Дану пропозицію підтверджено авторською розробленою таблицею - вплив бренду роботодавця на зниження соціальних ризиків залежно від виду реструктуризаційної діяльності. Відповідно до цього розроблено ключові напрямки управління брендом компанії як роботодавця в період реструктуризації. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мокіна С. М. Вплив бренду роботодавця на зниження соціальних ризиків під час реструктуризації / С. М. Мокіна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 157-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_28. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |