Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Попова А. В. 
Дослідження реологічних властивостей кефіру / А. В. Попова, О. В. Подобій, О. М. Мірошников, Н. О. Стеценко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 132-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_24
Встановлено, що всі досліджувані кефіри відносяться до структурованих систем з чітко вираженою надмолекулярною коагуляційною структурою, для яких є характерними міцність і пластичність.
  Повний текст PDF - 2.35 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Попова А.
  • Подобій О.
  • Мірошников О.
  • Стеценко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Попова А. В. Дослідження реологічних властивостей кефіру / А. В. Попова, О. В. Подобій, О. М. Мірошников, Н. О. Стеценко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 132-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Попова Альбіна Вадимівна (технічні науки)
  • Подобій Олена Валеріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського