Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Кишенько І. І. 
Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів / І. І. Кишенько, С. В. Іванов, О. П. Донець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 124-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_22
За допомогою термогравіметричного методу досліджено процес виділення вологи з цільном'язових м'ясопродуктів із різним ступенем ін'єктування, з метою вивчення впливу складу багатокомпонентного розсолу на вихід та якість готових м'ясопродуктів.
  Повний текст PDF - 1.001 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кишенько І.
  • Іванов С.
  • Донець О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кишенько І. І. Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів / І. І. Кишенько, С. В. Іванов, О. П. Донець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 124-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кишенько Ірина Іванівна (технічні науки)
  • Іванов Сергій Віталійович (технічні науки)
  • Іванов Сергій Вікторович (технічні науки)
  • Донець Олександр Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського