Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Карпович І. В. 
Дослідження процесу зцукрювання у виробництві харчового сиропу / І. В. Карпович, І. О. Крапивницька, О. І. Брик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_21
Наведено результати дослідження ефективності використання глюкоамілазних ферментних препаратів для зцукрювання глюкозного розчину, одержаного з пшениці. Встановлено оптимальні технологічні параметри проведення процесу.
  Повний текст PDF - 954.538 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Карпович І.
  • Крапивницька І.
  • Брик О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Карпович І. В. Дослідження процесу зцукрювання у виробництві харчового сиропу / І. В. Карпович, І. О. Крапивницька, О. І. Брик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Карпович Інна Віталіївна (технічні науки)
  • Крапивницька Ірина Олексіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського