Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Карпович І. В. Дослідження процесу зцукрювання у виробництві харчового сиропу / І. В. Карпович, І. О. Крапивницька, О. І. Брик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_21 Наведено результати дослідження ефективності використання глюкоамілазних ферментних препаратів для зцукрювання глюкозного розчину, одержаного з пшениці. Встановлено оптимальні технологічні параметри проведення процесу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Карпович І. В. Дослідження процесу зцукрювання у виробництві харчового сиропу / І. В. Карпович, І. О. Крапивницька, О. І. Брик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |