Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Ємцев В. І. 
Шляхи відродження та розвитку конкурентоспроможності підприємств м'ясопродуктового підкомлексу АПК України в умовах конкурентного середовища / В. І. Ємцев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 96-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_18
Зазначено, що рівень виробництва і споживання м'яса та м'ясопродуктів є важливим показником рівня життя населення країни. Однак, за умов глобалізації світової економіки, світовий ринок м'яса істотно впливає на вітчизняний м'ясопродуктовий підкомплекс (МППК) АПК і ринок м'яса. Розглянуто світове конкурентне середовище та його вплив на сучасний стан конкурентоспроможності підприємств МППК АПК країни, визначено місце вітчизняного МППК на світовому ринку, його сильні та слабкі сторони. Обгрунтовано основні напрямки його стратегічного розвитку та вирішення проблеми підвищення його конкурентоспроможності, виходячи з умов глобалізації світової економіки та відкритості національних ринків.
  Повний текст PDF - 3.52 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ємцев В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ємцев В. І. Шляхи відродження та розвитку конкурентоспроможності підприємств м'ясопродуктового підкомлексу АПК України в умовах конкурентного середовища / В. І. Ємцев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. - С. 96-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_48_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського